Hieronder volgen een aantal pakketten die je zelf kunt maken of klik HIER voor bestellingen op onze webshop.

Pakket lieveheersbeestje op blad

In dit pakket zit een trespa ondergrond van 39 x 24 cm, een werkbeschrijving met foto, glasmozaïek matjes, glasnuggets, een tube silicone lijm en voegsel. Alle materialen zijn vorstbestendig, je kan je werkstuk dus het hele jaar buiten laten hangen. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket lieveheersbeestje

In dit pakket zit een trespa ondergrond van 28 x 20 cm, een werkbeschrijving met foto, glasmozaïek matjes, glasnuggets, een tube silicone lijm en voegsel. Alle materialen zijn vorstbestendig, je kan je werkstuk dus het hele jaar buiten laten hangen. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket uil

In dit pakket zit een trespa ondergrond van 29 x 26 cm, een werkbeschrijving met foto, glasmozaïek matjes, glasnuggets, een tube silicone lijm en voegsel. Alle materialen zijn vorstbestendig, je kan je werkstuk dus het hele jaar buiten laten hangen. Je hebt enige oefening en gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket vlinder blauw

In dit pakket zit een trespa ondergrond van 38 x 38 cm, een werkbeschrijving met foto, porselein en glasmozaïek matjes, tegelrondjes, glasnuggets groot en klein, een tube silicone lijm en voegsel. Alle materialen zijn vorstbestendig, je kan je werkstuk dus het hele jaar buiten laten hangen. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket vlinder rood / geel

In dit pakket zit een trespa ondergrond van 43 x 31 cm, een werkbeschrijving met foto, porselein mozaïekmatjes, tegelrondjes, glasnuggets, grote tegelrondjes, een tube silicone lijm en voegsel. Alle materialen zijn vorstbestendig, je kan je werkstuk dus het hele jaar buiten laten hangen. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket libelle groot en klein

In dit pakket zitten  een trespa ondergrond van 39 x 38 cm en een van 28 x 25 cm, een werkbeschrijving met foto, glasmozaïek matjes, spiegelstukjes brons, glasnuggets klein, een tube silicone lijm en voegsel. Alle materialen zijn vorstbestendig, je kan je werkstuk dus het hele jaar buiten laten hangen. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket zon 38 cm

In dit pakket zitten een trespa ondergrond van 38 cm, een werkbeschrijving met foto, porselein en glasmozaïek matjes, glasnuggets, snoer voor de lijnen van het gezicht, een tube silicone lijm en voegsel. Alle materialen zijn vorstbestendig, je kan je werkstuk dus het hele jaar buiten laten hangen. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket zon 48 cm

In dit pakket zitten een trespa ondergrond van 48 cm, een werkbeschrijving met foto, porselein en glasmozaïek matjes, glasnuggets groot en klein, een tube silicone lijm en voegsel. Alle materialen zijn vorstbestendig, je kan je werkstuk dus het hele jaar buiten laten hangen. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket dolfijn grijs

In dit pakket zit een trespa ondergrond van 46 x 34 cm, een werkbeschrijving met foto, glasmozaïek matjes, 4 glasnuggets keuze voor oog, een tube silicone lijm en voegsel. Alle materialen zijn vorstbestendig, je kan je werkstuk dus het hele jaar buiten laten hangen. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket dolfijn blauw

In dit pakket zit een trespa ondergrond van 46 x 34 cm, een werkbeschrijving met foto, glasmozaïek matjes, 4 glasnuggets keuze voor oog, een tube silicone lijm en voegsel. Alle materialen zijn vorstbestendig, je kan je werkstuk dus het hele jaar buiten laten hangen. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket hart

In dit pakket zit een piepschuim ondergrond van 15 x 15 x 8 cm, een werkbeschrijving met foto, stukjes rood glasmozaïek, spiegelstukjes zilver, een tube silicone lijm en voegsel. Alle materialen zijn vorstbestendig, je kan je werkstuk dus het hele jaar buiten laten hangen. Je hebt geen gereedschap nodig om dit werkstuk te maken.

Pakket spiegel met tiffany glasstukjes.

In dit pakket zit een zwart ikea spiegeltje van 25 x 25 cm, een werkbeschrijving met foto, zakjes met stukjes glasmozaïek, een tube mozaïek lijm en voegsel. Je hebt geen gereedschap nodig om dit werkstuk te maken.

Pakket spiegel rood.

In dit pakket zit een wit ikea spiegeltje van 25 x 25 cm, een werkbeschrijving met foto, matjes glasmozaïek, glasnuggets, glasstukjes, een tube mozaïek lijm en voegsel. Je hebt geen gereedschap nodig om dit werkstuk te maken.

Pakket spiegel blauw.

In dit pakket zit een wit ikea spiegeltje van 25 x 25 cm, een werkbeschrijving met foto, matjes glasmozaïek, glasnuggets, glasstukjes, een tube mozaïek lijm en voegsel. Je hebt geen gereedschap nodig om dit werkstuk te maken.

Pakket spiegel multi.

In dit pakket zit een wit ikea spiegeltje van 25 x 25 cm, een werkbeschrijving met foto, glasmozaïek, glasnuggets, glasstukjes, een tube mozaïek lijm en voegsel. Je hebt geen gereedschap nodig om dit werkstuk te maken.

Pakket dienblad beige / grijs

In dit pakket zit een kunststof dienblad van PTMD, glasmozaïek, een werkbeschrijving met foto, een tube mozaïek lijm en voegsel. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket schaal zwart / wit

In dit pakket zit een bamboe schaal van 30 cm, matjes glasmozaïek, tegelrondjes, een werkbeschrijving met foto, een tube mozaïek lijm en voegsel. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken, dit is niet inbegrepen.

Pakket schaal zwart / zilver

In dit pakket zit een bamboe schaal van 35 cm, op maat geknipt glasmozaïek, glittertegeltjes, glasnuggets, op maat gesneden spiegelstukjes, een werkbeschrijving met foto, een tube mozaïek lijm en voegsel. Je hebt geen gereedschap nodig om dit werkstuk te maken.

Pakket schaal groen

In dit pakket zit een bamboe schaal van 35 cm, matjes glasmozaïek, glasnuggets, glasstukjes, een werkbeschrijving met foto, een tube mozaïek lijm en voegsel. Je hebt gereedschap nodig om dit werkstuk te maken.

Voor bestellingen op onze webshop, klik HIER