Mozaïek en Randlood

We hebben mogelijkheden voor een workshop mozaïek of randlood van 10.00 tot 13.00 uur of  van 13.30 tot 16.30 uur voor € 35.00 per persoon.

Daar zit bij inbegrepen en koffie / thee / fris met iets lekkers  en alle materialen voor een werkstuk voor binnen.

Wil je een groter werkstuk maken dan kan dat in een dagworkshop van 10.00 tot  max. 16.00 uur voor € 60.00 per persoon, daar zitten dan ook alle materialen bij inbegrepen en ook een lekkere lunch.

Met minimaal 3 personen, en in de wintermaanden met max. 6 personen kan je zelf een datum kiezen, in de zomermaanden hebben we in de loods voor max. 12 personen plaats.

Klik HIER voor de reservering.

klik hier voor foto's van werkstukken, gemaakt in een cursus / workshop.

Tiffany

Als je graag zelf een tiffany  werkstuk  wil leren maken, dan ben je van harte welkom op onze dagworkshop of tijdens een cursus van meerdere dagdelen.

Bij randlood snij je de glasstukjes uit en slijp je ze evt. op maat, omwikkel je ze daarna met randlood en soldeer je die op enkele punten vast aan elkaar.

Maar bij tiffany moet je alles heel precies pas maken door alle glasstukken na het uitsnijden op maat te slijpen, te omwikkelen met koperfolie en het geheel te solderen.

Als je met minimaal 3 personen en max 6 personen bent ben je van harte welkom op een dagworkshop van 10.00  - 16.00 uur incl. lunch voor € 60.00 per persoon.

Daar zitten alle materialen voor een klein werkstuk bij inbegrepen incl. koffie / thee / fris met iets lekkers.

Ik begeleid u in alle stappen en zorg ervoor dat u met een mooi werkstuk naar huis gaat.

Ik heb de laatste zaterdag van de maand steeds gereserveerd staan voor personen om individueel op te kunnen geven voor een dagworkshop mozaiek, randlood of tiffany.

Klik HIER voor de reservering.

Benieuwd naar de eindresultaten?! | Inspireer jezelf