Workshops

Ik heb voor een workshop of kinderfeestje verschillende mogelijkheden.
U kan voor workshops bij mij terecht voor groepen vanaf 4 personen.

Als u ervoor kiest om bij mij een workshop te volgen, dan heeft u de keuze uit een workshop met wandtegels 15 x 15 cm of een workshop glasmozaïek 2 x 2 cm. Daar zitten dan allerlei extra materialen bij om uw werkstuk op te fleuren zoals glasnuggets, tegelrondjes, glasstukjes of spiegelstukjes.

We hebben mogelijkheden op alle dagen van de week op een morgen van 9.30 uur tot 12.30 uur of een middag van 13.30 uur tot 16.30 uur of een avond van 19.00 uur tot 22.00 uur. De kosten hiervoor bedragen € 15.00 per persoon incl. koffie/thee met iets lekkers en gebruik van alle gereedschappen, daarbij komt dan de prijs van het pakket dat u gekozen heeft. Prijzen vanaf € 12.50 tot € 25.00.

Wil je een groter werkstuk maken dan kan je er ook voor kiezen om een hele dag komen knutselen van 9.30 uur tot 16.00 uur. De kosten hiervoor bedragen € 35.00 per persoon incl. koffie/ thee met iets lekkers, een lunch, en gebruik van alle gereedschappen, daarbij komt dan de prijs van het pakket dat u gekozen heeft. Keuze uit verschillende thee- of sieradendoosjes, spiegeltjes, dienbladen, schalen of dierenvormen.

De mogelijkheid bestaat ook om mij op aanvraag  in te huren om 3 uur bij u thuis een workshop te verzorgen. Ik kan ook kant en klare mozaiek pakketten voor u samenstellen waar u zelf thuis mee aan de slag kan.

U kunt altijd contact met mij opnemen om een persoonlijke wens te bespreken.

klik hier voor foto's van werkstukken, gemaakt in een workshop van 2.5 à 3 uur.

Cursussen

Wilt u graag zelf een tiffany of mozaïek werkstuk leren maken, dan bent u van harte welkom op onze cursusavonden.

Op maandagavond van 19.30 tot 22.00 uur hebben we nu gemengde cursus Tiffany en Mozaïek in kleine groepjes van max. 6 personen.

De kosten daarvoor zijn € 10.00 per avond incl. koffie / thee en gebruik alle gereedschappen, excl. de materialen.

U kan zelf bepalen hoeveel lessen u wil volgen en wat u wil gaan maken.

Ik begeleid u in alle stappen en zorg ervoor dat u met een mooi werkstuk afsluit.

Bent u zelf met een groepje van minimaal 4 personen dan kunt u ook een andere dag of avond aanvragen.

klik hier voor foto's van werkstukken gemaakt door cursisten

Benieuwd naar de eindresultaten?! | Inspireer jezelf