Mozaïek

We hebben mogelijkheden voor een cursus / workshop mozaïek

-Maandag en woensdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur.

-Dinsdag en donderdagmiddag van 13.30 uur tot 16.00 uur.

De kosten hiervoor bedragen € 15.00 per persoon per dag incl. koffie/thee en gebruik van alle gereedschappen, maar excl. de materialen die je gebruikt. ( ongeveer 10 euro  voor een werkstuk)

Ben je met een eigen clubje van minimaal 3 personen dan kan je, in overleg, ook een ander dag deel kiezen.

Reserveren is noodzakelijk !!!

klik hier voor foto's van werkstukken, gemaakt in een cursus / workshop.

Randlood of Tiffany

Wilt u graag zelf een randlood of tiffany  werkstuk leren maken, dan bent u van harte welkom op onze workshop of tijdens een cursus van meerdere dagdelen.

Bij randlood snijdt je de glasstukjes uit en slijp je ze evt. op maat, omwikkel je ze daarna met randlood en soldeer je die op enkele punten vast aan elkaar.

Bij tiffany moet je alles heel precies pas maken door alle glasstukken na het uitsnijden op maat te slijpen, te omwikkelen met koperfolie en soldeer je het geheel.

Randlood is veel makkelijker dan tiffany en daar kan je in een workshop van 3 uur al een klein werkstukje mee maken, met tiffany heb je daar minimaal een dagworkshop  voor nodig.

Als je met minimaal 3 personen bent kan je  zelf een datum bepalen, dat kan op een morgen, middag of avond  van 3 uur voor € 35.00 of een hele dag van 10.00  - 16.00 uur incl. lunch voor € 60.00

Daar zitten alle materialen voor een klein werkstuk bij inbegrepen incl. koffie / thee / fris met iets lekkers.

Ik begeleid u in alle stappen en zorg ervoor dat u met een mooi werkstuk naar huis gaat.

Ik heb de laatste zaterdag van de maand steeds gereserveerd staan voor personen om individueel op te kunnen geven voor een dagworkshop.

Reserveren is noodzakelijk !!!

klik hier voor foto's van werkstukken.

Benieuwd naar de eindresultaten?! | Inspireer jezelf